Abonează-te la super newsletter-ul oamenilor organizați și descarcă gratuit primul meu planner sustenabil! (link via email)

Sunt Diana Mihăilă, primul Master Professional Organizer din România, membru al International Association of Professional Organizers și realizator al rubricii Marea Organizare Matinală, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani (Antena 1).
--
Am creat o metodă de organizare, validată în cadrul programului de master și am fondat cea mai mare comunitate de profil din România (Diana Mihăilă - Idei Organizare), recunoscută în cadrul Facebook Women Community Leadership Meeting, Varșovia și premiată la Gala Digital Divas, în categoria Best Women Communities.
--
În plus, programul meu de o lună de zile de punere în ordine cu sens a lucrurilor și a spațiilor casei a fost inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă (#MareaOrganizare).
--
O bună vreme am fost jurnalist de televiziune și de business, motiv pentru care astăzi îmbin cele două pasiuni ale vieții mele.
--
Aceasta este o listă a abonaților ideiorganizare.ro/ și dianamihaila.ro/. Prin intermediului newsletter-ului vei primi recomandări de articole, informații despre workshop-uri, webinarii și programe online, dar și remindere despre activări și concursuri din comunitate. Să îți fie de folos!
* completare obligatorie
Email Marketing Powered by Mailchimp